Oferta...

 

Owoc: duży, kulisto-baryłkowaty, często lekko spłaszczony, skórka tłusta, mocna, zielonożółta, pokryta prawie całkowicie karminowowiśniowym rumieńcem i sinawym nalotem woskowym, miąższ biały, kruchy, drobnoziarnisty, soczysty, słodki z umiarkowaną zawartością kwasów, bardzo smaczny.
   

Owoc: średniej wielkości, kulistostożkowaty lekko żebrowany, głownie w części przykielichowej, skórka sucha, lekko błyszcząca, zielonkawożółta, bez ordzawień, czasami od strony nasłonecznionej z delikatnym łososiowym rumieńcem.
 
   

Owoc: duży, kulistospłaszczony, skórka cienka, po osiągnięciu dojrzałości konsumpcyjnej zielonkawożółta, bez ordzawień. Rumieniec pomarańczowoczerwony, paskowomarmurkowy.
   

Owoc: średniej wielkości (lub mały), kulisty lub kulistostożkowaty, skórka gładka, żółtozielona z rumieńcem czerwonym, rozmyto-prążkowanym, miąższ żółty, zwarty, soczysty, słodki.
   

Owoc: średniej wielkości, skórka gładka, sucha zielonożółta, pokryta na stronie nasłonecznionej cegloastym rumieńcem, zagłębienie kielichowe i szypułkowe ordzawione, miąższ białożółty, ścisły, soczysty, słodki, kwaskowaty, bardzo smaczny.
   

Owoc: Bardzo duży, kulistostożkowaty pokryty ciemnoczerwonym, rozmytym rumieńcem. Miąższ bardziej jędrny od innych mutantów Jonagolda.
   

Owoc: bardzo duży, kulistostożkowaty, wyrównany pod względem kształtu i wielkości. Skórka średniej grubości, gładka lekko tłustawa, bez ordzawień, powierzchnia pokryta rozmytym, karminowym rumieńcem.